Правова інформація

Політика конфіденційності.

Rozetka.travel належить і управляється Товариством з обмеженою відповідальністю «РОЗЕТКА ТРЕВЕЛ» (надалі «rozetka.travel» або «ми»).

Наведена Політика Конфіденційності описує, як ми збираємо, використовуємо, розкриваємо, а також іншим чином обробляємо Вашу особисту інформацію, яку ми збираємо про осіб («особисті дані») для надання послуг, доступних від rozetka.travel через веб-сайт за адресою www.rozetka.travel (надалі «Сайт»). Всі номери Сайту включають їх похідні, включаючи, але не обмежуючись доповненнями і мобільними веб-сайтами.

При відвідуванні сайту, Ви погоджуєтеся на збір, використання, розкриття і обробку Ваших персональних даних, як описано в цій політиці конфіденційності.

У деяких випадках, rozetka.travel може переглянути цю політику конфіденційності, щоб відобразити зміни в досягненнях в області технологій, законі, практиці збору і використання персональних даних.

Якщо ми вносимо зміни, які змінюють спосіб, яким ми збираємо і/або використовуємо Ваші персональні дані, такі зміни будуть опубліковані в цій політиці конфіденційності.

Якщо Ви не згодні з будь-якими змінами в політиці конфіденційності, будь ласка, не продовжуйте використання цього Сайту. Буде вважатися, що Ви дали згоду на будь-яку зміну політики конфіденційності при використанні Сайту після дати набрання чинності таких змін.

Інформація, яку ми збираємо.

Ми збираємо особисті дані про Вас, які Ви надаєте нам при використанні Сайту або іншим способом (у процесі спілкування по телефону з оператором кол-центру або обміну повідомленнями за допомогою електронної пошти).

Особисті дані можуть включати в себе Ваше ім'я, адресу, номер телефону, серію/номер документа, що посвідчує особу та дату закінчення терміну дії, дані кредитної картки, адресу електронної пошти, вибрані послуги, місце надання послуг та/або тривалість надання послуг. На додаток до цього, при використанні нашого сайту, навіть якщо Ви не зробите замовлення, ми можемо збирати іншу інформацію, таку як Ваша IP- адреса, географічні дані, настройки пошуку, пов'язані з певними пошуковими запитами, інформацію про браузер і операційну систему комп'ютера, версію програми, настройки мови та сторінок, які були показані Вам. Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, ми можемо також збирати дані, які ідентифікують мобільний пристрій, налаштування конкретного пристрою і характеристики і деталі широти/довготи. Коли Ви робите замовлення, система реєструє з яких сайтів Ви зробили замовлення.

Бронювання деяких послуг переважно вимагає надання даних не тільки Покупця (особи, яка оплачує послугу), але і Замовника і / або Користувача послуг, які будуть користуватися оплаченої послугою. У такому випадку, Ви повинні отримати їх згоду на передачу їх конфіденційної / особистої інформації rozetka.travel.

Відмова від надання інформації:

Ви можете відмовитися від надання нам будь-яку інформацію, доповнювати або змінювати Ваші персональні дані і / або видалити Ваш обліковий запис.

Вам надається можливість відмовитися від маркетингових повідомлень на електронну пошту в кожному такому листі, який ми посилаємо Вам.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми зберігаємо за собою право відправляти Вам листи підтвердження і текстові повідомлення в разі замовлення послуги. Ці повідомлення є частиною процесу бронювання послуги і містять всю необхідну Вам інформацію. Ви будете продовжувати отримувати їх навіть якщо ви відмовилися від наших маркетингових повідомлень.

Захист Ваших персональних даних.

Для запобігання несанкціонованого доступу, ми підтримуємо відповідні електронні та організаційні процедури для захисту персональних даних від випадкового або незаконного знищення, або випадкової втрати, зміни або несанкціонованого розкриття, або доступу.

Як ми використовуємо інформацію, яку ми збирали

Спільне користування:

Ми використовуємо Ваші особисті дані та іншу інформацію, отриману за допомогою Сайту для:

  • реєстрації та створення облікового запису користувача;
  • надання відповідних послуг (в основному для обробки і підтвердження бронювання з провайдером розміщення або іншим постачальником);
  • надання інформації про наші послуги на Сайті або на інших веб-сайтах і спілкування з Вами в обсязі, необхідному для надання обраних послуг;
  • створення функцій, які зроблять послуги, доступні на Сайті, простішими у використанні;
  • для поліпшення досвіду користувача, внутрішнього навчання і цілей загальної оптимізації;
  • для виявлення незаконних або небажаних видів діяльності та запобігання шахрайству, зв'язку з Вами в разі, якщо виникли будь-які проблеми з бронюванням, а також своєчасне повідомлення про нові послуги та спеціальні пропозиції.

Маркетингова діяльність:

Ми використовуємо цю інформацію для маркетингової діяльності, як це дозволено законом. Коли Ви бронюєте з нами, створюєте обліковий запис користувача, заповнюєте або вносите дані в форму бронювання, або надаєте нам Ваші контактні дані, ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію для відправлення Вам новин про подібні продукти та послуги, пов'язаних з подорожами.

З ким ми ділимося інформацією щодо Ваших персональних даних:

ТОВ «РОЗЕТКА ТРЕВЕЛ» може ділитися Вашими особистими даними з постачальниками, такими як готелі, і іншими третіми особами, яких ми призначаємо для надання послуг від нашого імені, такими як веб-хостинг, аналіз даних, маркетинг на веб-сайтах третіх осіб, обслуговування клієнтів і компаніями, які надають послуги з обслуговування кредитних карт. Всі ці треті особи будуть зобов'язані підтримувати безпеку і конфіденційність особистих даних, а також обробляти особисті дані тільки відповідно до Ваших вказівок.

При здійсненні бронювання безпосередньо з третьою стороною для отримання послуг, або коли Ви використовуєте Сайт для резервування номера або отримання іншої послуги, ми можемо надати Ваші особисті дані цього закладу розміщення або іншим задіяним третім особам. Зверніть увагу, що ми не контролюємо забезпечення конфіденційності інформації в рамках роботи з послугами, які пропонують наші партнери і постачальники послуг.

Ми не розголошуємо Ваші дані, зазначені в Політиці Конфіденційності, як цього вимагає законодавство, однак, ми залишаємо за собою право розкрити Ваші особисті дані нашим афілійованим компаніям (всередині і за межами Вашої країни), в тому числі працівникам наших філій і наших довірених агентів і представників, які мають доступ до цієї інформації з нашим дозволом і кому потрібно знати або мати доступ до цієї інформації для надання послуги, обраної Вами (включаючи обслуговування клієнтів) і внутрішніх (аудит / відповідність) досліджень.

Rozetka.travel може, відповідно до чинного законодавства, розкривати персональні дані, щоб захистити себе від відповідальності, у відповідь на повістку в суд, судові процеси, постанови та інші законні вимоги працівників правоохоронних органів, а також органів влади для розслідування шахрайства, або інших випадках, передбачених, або необхідних для дотримання чинного законодавства, для захисту наших законних інтересів, або в зв'язку з будь-яким продажем, передачею майна або інший передачею всього або частини нашого бізнесу або компанії.

Сookies і теги сторінок:

Користуючись нашим сайтом, Ви погоджуєтесь на використання сookies і тегів сторінок. Наш сайт використовує сесії і постійні маркери звернень, а також теги сторінок для збору і збереження певної інформації про Вас. Маркер звернень (cookie) - це маленька частинка інформації, яка посилається на Ваш комп'ютер з нашого сайту і зберігається на жорсткому диску. Тег сторінки - це частинка коду, який зчитує і записує дані cookie. Як cookies, так і теги сторінок можуть належати www.rozetka.travel і / або третій стороні, з якою ми співпрацюємо.

Якщо Ви відмовляєтеся приймати маркери звернень з цього Сайту або сайтів наших партнерів, Ви не зможете отримати доступ до певних частин нашого Сайту.

Спеціальні Зауваження:

Особи віком до 18 років не мають права використовувати послуги бронювання на нашому сайті. Неповнолітні можуть супроводжувати своїх батьків або юридичних опікунів, які забронювали певну послугу, якщо не вказано інше в політиці постачальника послуги.

Будь ласка, зверніться до більш детальної інформації про використання нашого сайту. Ця політика конфіденційності є невід'ємною частиною наших Умов використання.

Якщо у Вас виникнуть питання щодо цієї політики конфіденційності, напишіть нам, використовуючи форму зворотного зв'язку.

Закон України про захист персональних даних: Про захист персональних даних (Із змінамі, внесеними согласно із Законами # 1774-VIII від 06.12.2016, ВВР 2017, # 2, ст.25)

Закон України про туризм: Про туризм (Із змінамі, внесеними согласно із Законами N 124-VIII (124-19) від 15.01.2015, ВВР, 2015 року, N 14, ст.96)

Закон України про електронну комерцію: Про Електронну комерцію (Із змінамі, внесеними согласно із Законом 1977 VIII від 23.03.2017)

Закон України про захист прав споживачів: Про захист прав споживачів

Стандарти безпеки платежів

Безпека оплати на сайті:

Платформа он-лайн бронювання rozetka.travel співпрацює виключно з самими надійними партнерами для забезпечення максимального захисту даних платіжних карт.

Наш партнер, платіжна система Fondy приділяє особливу увагу дотриманню заходів безпеки карт наших клієнтів і операцій, які проходять через нашу платформу. Fondy використовує цілий комплекс заходів безпеки для забезпечення збереження даних.

Сертифікація PCI DSS Level 1

Fondy є власником сертифікату безпеки PCI DSS Level 1.

Level 1 - це рівень, який передбачає виконання найсуворіших вимог з безпеки для компаній, які обробляють більше, ніж 6 млн. транзакцій за рік. Наявність такого сертифікату передбачає щорічний аудит (проведений QSA- компанією) і щоквартальне ASV- сканування платформи Fondy.

В рамках даного сертифіката компанія працює за такими напрямками:

  • безпека (сюди в першу чергу входить збереження даних власників карток);
  • захист і контроль (з доступу до даних власників карток і обладнання, на якому ці дані знаходяться);
  • моніторинг та тестування мережі (здійснюється на регулярній основі з урахуванням політики забезпечення інформаційної безпеки).

3 - D Secure

3 - D Secure - це протокол, який використовується в якості додаткового рівня безпеки для онлайн-кредитних і дебетових карт, двухфакторной (2 стадії) аутентифікації користувача. Його роль полягає в дублюванні запиту на підтвердження використання карти. В основному він виглядає як запит на введення пароля, який відправляється банком SMS-повідомленням на прив'язаний до карти телефонний номер.

Платежі, які здійснюються через Fondy, проходять через власну систему виявлення шахрайства FondyAntifraud. Система містить понад 300 правил, за якими ми виявляємо зловмисників. FondyAntifraud безперервно удосконалюється, щодня доповнюючи новими навичками визначення шахраїв. Різноманітність діяльності та географії ринків наших клієнтів дає нам можливість постійно тестувати і покращувати гнучкість системи при виявленні зловмисників, особливо на тих ринках, де активність шахраїв найбільш висока.

ТОВ «РОЗЕТКА ТРЕВЕЛ» діє на підставі Статуту (ідентифікаційний код юридичної особи 42958012 (ЄДРПОУ) https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch)

Наші реєстраційні документи

Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб

Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб

Банківська гарантія фінансового забезпечення цивільної відповідальності турагента

Наші партнери

TEZ TOUR, ANEX, JOIN UP, PEGAS TOURISTIC, TUI, MOUZENDIS TRAVEL, SIESTA, CORAL TRAVEL.